Otto monka wienecke

 

en lille video med to dejlige drenge...

Fredag d. 20. maj 2011:

SlumDog Millionaire var lige sluttet hvorefter mor erklærede:”... Det er som der er ved at ske noget...” “Fint, jeg er klar....” sagde min far. Intervallerne med de moderate veer var omkring 6-7 minutter og udviklede sig ikke mere i intensitet. Mor og far (måske mest far) dvælede i sofaen og tænkte over filmen og den meget ulige situation forskellige børn verden over er sat i.....(suk). Nå, det var tid til at finde ud af hvad ve-intervallerne og intensiteten skal være før man dukker op til fødsel.... Bogen blev fundet frem og der stod 4.5 minutters intervaller. Noget man ikke lige går og husker på i detaljer.... :o)

En times tid senere (ved 24-tiden) ringede mor til Riget om vi skulle komme ind - veerne var stadig moderate med 5-6 minutters intervaller. Jordemoderen anbefalede at afvente og gå i seng. Det gjorde de, men først 01.30, da de var begyndt at se en ny film imens de ventede på den helt store “ve-eksplosion”


Lørdag d. 21. maj 2011:

Klokken 03.45 vågnede mor, rejste sig op og sagde:”Der gik vandet!” Wauv..., far røg op af sengen. De ringede til Riget ,at nu var vi på vej, de ringede til Bo Drenov (Ellas far) og efter en taxi. Ind i taxien og afsted. De skulle ikke tage nogen chancer.... Taxien kom, kørte og satte os af ved hovedindgangen. De 97 kr blev betalt og det gik roligt afsted imod elevatoren. Mor havde ikke de store brøl fremme undervejs som med Vera, men spænding var der masser af i luften. Klokken var 04.05

Veerne forsatte med at være af moderate intensitet, men tog ikke til. Ved otte-tiden tog de nærmest af. Mor blev undersøgt igen og fik dernæst anbefalingen at gå en tur og nogle trapper. Op til syvende sal på Riget og lidt rundt, men der skete ingenting. Ved elleve-tiden blev mor undersøgt igen og jordemoderen mente at det var den ene af de to fosterhinder der var gået om natten, og derfor ville hun gerne prikke hul på den inderste hinde. Det blev beslutningen og efter en konstatering om at hinden var solid og stærk fik jordmoderen, Stinne Oldenburg (som egentligt var under uddannelse, dvs. på 6. semesters studerende), hul på hinden og derefter gik det kun fremad. Stinne fik assistance af den erfarne jordemoder, Therese Waade.

Veerne tog til og kl. 12.45 efter 4-5 presse veer kom jeg ud....”Det er en Otto....” sagde far.

Mor var endnu engang fantastisk og det må snart kunne konkluderes at fødsler er mors spidskompetence. Otto vejede 5014g og var 58 cm. Mor og far synes at lændgen måske ikke var helt korrekt og testede det hjemme med assistance fra faster Birte, og det er tættere på 59-60 cm, men det er måske ikke så vigtigt.... :o)

Alle var glade - og mor og far kunne bare ikke vendte med at vise mig frem for min storesøster og storebror, og tilfældigvis var de i Fælledparken  med Bo og Katrine og kom forbi halvanden time efter fødslen. Det var fantastisk for mor og far at se alle os børn sammen. Kai ville fra starten af kysse mig og han havde plukket  blomster til mor. Vera var en smule tilbageholdende, men blev også hurtigt glad for mig. Vera og Kai tog af sted efter tyve minutters for at hilse på mormor og morfar som netop var ankommet i vores have... - mor og far siger at vi har en have..., hvad det så end er...(!?)

Vi var hjemme kl 17.15. En fantastisk start på mit nye hjem - Vera havde sammen med overboen lavet velkomsttegninger, der var sat flag op og alle ville hilse på mig.... - fantastisk! - jeg tror det her er en god familie med nogle dejlige søskende... :o)

Vera og Kai er hos Bo, Katrine, og Marvin (ingen Ella for hun var hos sin mormor) imens mor og far er på Rigshospitalet